Menu
Lidl geeft per filiaal 1.000 euro weg aan lokaal initiatief

Lidl geeft per filiaal 1.000 euro weg aan lokaal initiatief

Dit jaar viert Lidl haar twintigste verjaardag in Nederland. Daarom start de actie ‘Lidl helpt lokaal’ waarmee lokale initiatieven, die bijdragen aan een betere en gezondere buurt, kunnen worden waargemaakt.

Lidl helpt lokaalDe discounter stelt voor elk filiaal 1000 euro beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt. Bijvoorbeeld voor het opknappen van het speeltuintje in de buurt, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Of natuurlijk het realiseren van groen in de buurt!

De actie loopt t/m 30 juli 2017. Zie voor meer informatie, voorwaarden en aanmelden de Lidl website.


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht