Menu
Bewoners welkom op ideeënavond Bunschoten-Spakenburg

Bewoners welkom op ideeënavond Bunschoten-Spakenburg

Heeft u wensen en ideeën voor een groener en aantrekkelijker Bunschoten-Spakenburg? Of wilt u graag meehelpen om met elkaar diverse ‘groene’ projecten op te starten? Kom dan woensdag 20 september 2017 naar de ideeënavond Groen aan de Buurt. De informatieavond begint om 19.30 uur bij WSV de Eendracht, Kerkemaat 12 in Bunschoten-Spakenburg. Iedereen is van harte welkom!

 

droom wijk bij bunschoten-spakenburgTijdens de ideeënavond praten wij van Groen aan de Buurt over het groen in en om Bunschoten-Spakenburg. Wat kan er veranderen? Denk hierbij aan landschap, ecologie, cultuurhistorie, educatie en toegankelijkheid. Wij zijn ook benieuwd naar wat er is verdwenen en wat u belangrijk vindt om terug te brengen. Misschien wilt u iets anders in het groen zien? Het kan ook zijn dat u al een idee heeft om uit te voeren, zoals bij het Zuyderzee-project of het Vivaldiplantsoen.  Wij horen het graag!

Project Groen aan de Buurt

Groen aan de Buurt is een programma van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wij organiseren en begeleiden het project in Bunschoten-Spakenburg in samenwerking met IVN-Natuurwerkgroep Bunschoten, gemeente Bunschoten en Waterschap Vallei en Veluwe. Groen aan de Buurt is een DOE-project. Het is niet alleen bedenken, maar vooral ook doen. Dat betekent dat u uw wensen en ideeën voor het landschap (samen) tot uitvoering kunt brengen.

Kom naar de ideeënavond

Kijk voor meer informatie op www.groenaandbuurt.nl en neem uw buren mee naar de ideeënavond op woensdagavond 20 september. De werkgroepen die ontstaan, kunnen meteen aan de slag. Jong en oud is van harte welkom om mee te denken en vooral mee te doen. Samen maken we het landschap rond Bunschoten-Spakenburg nog mooier!


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht