Menu
Uitnodiging: Groen aan de Buurt in Werkhoven

Uitnodiging: Groen aan de Buurt in Werkhoven

Wie doet er mee?

Heeft u wensen en ideeën voor een groener en aantrekkelijker Werkhoven? Wilt u meehelpen om met elkaar ‘groene’ projecten uit te voeren? Kom dan naar de ideeënavond Groen aan de Buurt. Met elkaar verzamelen we op deze avond ideeën voor natuur en landschap in en om Werkhoven.

 

Datum en tijd:                 Dinsdag 3 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur  (vooraf aanmelden is niet nodig)

Locatie:                               Delteykschool De Curtis 7e, 3985 LK Werkhoven

Inspiratie

Charlotte Robben van IVN vertelt hoe Groen aan de Buurt werkt. We geven voorbeelden van projecten en mogelijkheden om inspiratie op te doen, zoals een bloemenlint, wandel- of ruiterpad, vlindertuin, groen schoolplein en natuurspeelplek. Of misschien heeft u al een idee waar u mee aan de slag wilt. We horen het graag.

 

 

 

Samen bedenken én doen

Op 24 oktober is er een tweede bijeenkomst. Op deze avond werken we de ideeën verder uit. Vaak ontstaan diverse werkgroepen die met elkaar aan de slag gaan om de ideeën tot uitvoering te brengen. De gemeente Bunnik en de provincie Utrecht hebben geld beschikbaar gesteld voor Groen aan de Buurt. De werkgroepen kunnen daarom meteen aan de slag met de uitvoering.

 

Groen aan de Buurt is een DOE-project van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wij organiseren en begeleiden het Groen aan de Buurt-project in Werkhoven.

 

Aanmelden voor de ideeënavond is niet nodig. Neem vooral uw buren en vrienden mee.

 

Graag tot ziens op 3 oktober!


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht