Menu
Doe mee als buurtbewoner aan zonnestroomproject in Werkhoven en Bunnik

Doe mee als buurtbewoner aan zonnestroomproject in Werkhoven en Bunnik

Buurtgenoten kunnen meedoen met het zonnestroomproject op de gemeentewerf in Bunnik en op de schuren van Melkveehouderij Johan en Angelien Vernooij in Werkhoven. Op deze daken worden respectievelijk 216 en 322 zonnepanelen geplaatst. Als buurtgenoot kun je deelnemen aan deze zonnestroomprojecten.

Hoe?

Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waardoor je bijdraagt aan een gezonde buurt én planeet. Maar misschien nog wel belangrijker: je krijgt een mooi rendement op je investering van 4,9%. Om mee te kunnen doen moet je wonen (of je bedrijf gevestigd zijn) in postcodegebieden: 3709, 3972, 3981, 3984, 3985, 3991. 3993, 3994, 3995, 3997 en 3998.

Voor alle informatie en aanmelden voor dit project zie: www.energie-u.nl/buurtstroom-werkhoven en www.energie-u.nl/buurtstroom-bunnik.


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht