Menu
Kampioenschap Heggenvlechten Kromme Rijnstreek

Kampioenschap Heggenvlechten Kromme Rijnstreek

Welk team wint dit jaar het Kampioenschap Heggenvlechten Kromme Rijnstreek? Kom de heggenvlecht teams aanmoedigen. En geniet naast het 2000 jaar oude ambacht van uitleg over fruitbomen snoeien, kraampjes met informatie en een hapje en drankje. Er zijn ook speciale kinderactiviteiten.

Heggenvlechten is in Nederland erkend als cultureel erfgoed. Een gevlochten heg vormt een ondoordringbare afscheiding voor vee en mens. Een gevlochten heg is ook een fantastische plek voor zangvogels om in te broeden. En voor veel dieren een plek om voedsel en beschutting te vinden. In Engeland is het erg populair en worden veel kampioenschappen georganiseerd.

Het evenement wordt georganiseerd door Landschap Erfgoed Utrecht, Stuurgroep Kromme Rijnlandschap en Stichting Heg&Landschap.

 

Datum: 13 januari 2018 10:00 – 16:00

Locatie: Landgoed Het Burgje, Weteringsdijk 6, Odijk

Lees hier meer


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht