Menu
Natuurregeling KIEM gaat van start

Natuurregeling KIEM gaat van start

Het Elise Mathilde Fonds, het K.F. Hein Fonds en het Cultuurfonds Utrecht hebben de handen ineengeslagen voor natuurregeling KIEM. Per 1 november 2018 kunnen initiatiefnemers voor natuurprojecten bij één loket van alle drie de fondsen een bijdrage krijgen. KIEM is bedoeld voor vrijwilligersprojecten op het gebied van natuur in de provincie Utrecht. Dit met als doel de provincie groener te maken, de natuur diverser en inwoners die zich vrijwillig inzetten voor natuur te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie over richtlijnen en criteria op www.cultuurfonds.nl/KIEM

Flyer natuurregeling Kiem


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht