Menu
Video: Op bezoek bij groene initiatieven

Video: Op bezoek bij groene initiatieven

We gingen op bezoek bij een aantal groene initiatieven die met behulp van de Beleef en Bewonder! voucherregeling hun project konden realiseren. In deze video hoor je het verhaal van drie initiatiefnemers. Ze vertellen meer over hun project en geven tips voor nieuwe aanvragen.

In deze video zie je het verhaal van Mieke van Eerten-Jansen, de oprichtster van de verbindende ‘Poorttuin’ en Johan Tuls, die dankzij de voucherregeling de nestkasten in de omgeving van Woerden nog beter in de gaten kan houden. Ook vertelt Hans van de Mast, docent groen, hoe hij met behulp van de voucherregeling een vlindertuin heeft kunnen aanleggen.

De volledige verhalen van deze initiatiefnemers zijn binnenkort op onze website te zien!

Beleef en bewonder

Vanaf 11 februari 2019 kunnen bewoners en vrijwilligersinitiatieven in de provincie Utrecht weer een voucher aanvragen voor de realisatie van een groen project. Er zijn vouchers beschikbaar ter waarde van €500,- of €1.000,-. Met deze bijdrage kunnen bewoners een bijdrage leveren aan de vergroening van hun dorp of wijk. Op deze pagina kunnen geïnteresseerden meer informatie over de regeling vinden, waaronder ook een reglement en (vanaf 11 februari) een aanvraagformulier.

 


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht