Menu
De voucherregeling Beleef en Bewonder! is geopend

De voucherregeling Beleef en Bewonder! is geopend

Het is zo ver; vanaf vandaag kunnen bewoners en vrijwilligersinitiatieven in de provincie Utrecht weer een voucher aanvragen voor de realisatie van een groen project! Er zijn vouchers beschikbaar ter waarde van €500,- of €1.000,-. Met deze bijdrage kunnen bewoners een bijdrage leveren aan de vergroening van hun dorp of wijk. Vraag een voucher aan via deze pagina.

We gingen op bezoek bij een aantal groene initiatieven uit de eerste ronde, die met behulp van de Beleef en Bewonder! voucherregeling hun project konden realiseren. In deze video zie je het verhaal van Johan Tuls die dankzij de voucherregeling de nestkasten in de omgeving van Woerden nog beter in de gaten kan houden.

Het was nog even spannend of we echt een uil gingen zien. Johan klimt in zijn ladder om snel even in de nestkasten te kijken. Helaas hebben we geen uil kunnen spotten, deze hadden helemaal geen zin in pottenkijkers. Dankzij de apparatuur die Johan met de voucherregeling heeft kunnen aanschaffen hebben we wel prachtige beelden op zijn telefoon kunnen zien. Op de beelden kon je zien dat er net een paar jonge torenvalkjes uit het nest waren gekropen.

Hieronder Johan zijn verhaal:

Vraag je ook een voucher aan?


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht