Menu
Op bezoek bij Hans van der Mast

Op bezoek bij Hans van der Mast

We gingen op bezoek bij een aantal groene initiatieven die met behulp van de Beleef en Bewonder! voucherregeling hun project konden realiseren. In deze video zie je het verhaal van Hans van der Mast die dankzij de voucherregeling de vlindertuin bij  Stip VSO heeft kunnen aanleggen.

Hans is als docent groen zeer betrokken bij het onderhoudt dat hij samen met zijn leerlingen in de vlindertuin pleegt. In de tuin zien we een zelfgebouwde bijenkast, die Hans ook samen met zijn leerlingen heeft gemaakt. Al met al, een mooie reden om de stad Utrecht een stukje groener te maken!

Beleef en bewonder

Vanaf 11 februari 2019 kunnen bewoners en vrijwilligersinitiatieven in de provincie Utrecht weer een voucher aanvragen voor de realisatie van een groen project. Er zijn vouchers beschikbaar ter waarde van €500,- of €1.000,-. Met deze bijdrage kunnen bewoners een bijdrage leveren aan de vergroening van hun dorp of wijk. Op deze pagina kunnen geïnteresseerden meer informatie over de regeling vinden, waaronder ook een reglement en een aanvraagformulier.

 

 


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht