Menu
Voucherregeling Beleef en Bewonder! is gesloten

Voucherregeling Beleef en Bewonder! is gesloten

Op 11 februari 2019 opende de Voucherregeling Beleef en Bewonder! van Groen aan de Buurt voor de tweede keer. En met succes; binnen korte tijd stroomden er meer dan 150 aanmeldingen binnen! Vanwege de enorme toestroom aan fantastische projecten is het aantal plekken inmiddels gevuld en is het budget op. Conform ons reglement hebben we de regeling daarom eerder gesloten. Nieuwe aanvragen insturen is dus niet meer mogelijk.

Ben je helaas net te laat? Kijk dan vooral op deze pagina voor andere subsidieregelingen.

Mocht je een aanvraag hebben ingediend voor 19 maart en nog geen reactie hebben ontvangen? Dan zijn we op dit moment nog druk bezig met de behandeling van jouw projectvoorstel. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via servicepunt@groenaandebuurt.nl

Op deze pagina meer informatie over de voucherregeling, het reglement en het indienen van de verantwoording.


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht