Menu
Online uitwerkavond De Ronde Venen uitgesteld tot nader bericht

Online uitwerkavond De Ronde Venen uitgesteld tot nader bericht

Gemeente De Ronde Venen doet mee aan Groen aan de Buurt.

Help jij graag om ideeën uit te werken die jouw woonplaats in gemeente De Ronde Venen groener en aantrekkelijker maken? Of zou je wel mee willen helpen bij het opzetten of uitvoeren van groene initiatieven bij jou in de buurt? Schuif dan aan bij de online uitwerkavond Groen aan de Buurt.

In verband met de aanhoudende lockdown is de online uitwerkavond uitgesteld tot nader bericht. Het wachten is op versoepelingen die het weer mogelijk maken om in kleine groepjes (4 personen) buiten samen te komen. Dit met het oog op het kunnen plannen en uitvoeren van de Groen aan de Buurt initiatieven die uitgewerkt worden.

Wie zich voor één van de eerdere avonden al had ingeschreven, wordt wanneer een nieuwe datum bekend is automatisch op de hoogte gesteld. Was je nog niet eerder ingeschreven en wil je toch op de hoogte blijven? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht