Menu
Doe mee met de Zomer Natuur Challenge!

Doe mee met de Zomer Natuur Challenge!

Met de Zomer Natuur Challenge van Groen doet goed kunnen kinderen op avontuur tijdens de zomervakantie! Tussen 19 juli en 29 augustus wordt iedere week een online filmpje gelanceerd met een gloednieuwe natuur challenge voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zo worden ze uitgedaagd om allerlei leuke, spannende en leerzame activiteiten in de natuur te doen! Dit kan zelfstandig op een groene plek in de eigen buurt, bijvoorbeeld in de tuin, het bos of het park om de hoek. Jonge kinderen kunnen samen met hun ouders of de kinderopvang meedoen. Buitenspeelplezier gegarandeerd!

Meer informatie en aanmelden kan via www.zomernatuurchallenge.nl


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht