Menu
Nieuwe Fondsenwijzer voor Utrechtse Groene Bewonersinitiatieven

Nieuwe Fondsenwijzer voor Utrechtse Groene Bewonersinitiatieven

Waar vind je het geld voor jullie groene droom?

Er zijn veel manieren om als individu, groep bewoners of via een stichting of vereniging aanspraak te maken op budget voor meer groen in de buurt. Niet gek, want mensen die zich vrijwillig in willen zetten voor prettige, gezonde en toekomstbestendige ideeën, die helpen veel partijen maar al te graag op weg. De kunst is om tussen al dit aanbod aan fondsen en subsidies de financiers te vinden die het best passen bij jullie situatie, doelstelling en de manier waarop jullie te werk gaan.

Zoveel keuze! Waar te beginnen?
Om het overzichtelijker te maken, heeft Groen aan de Buurt een fondsenwijzer gemaakt. Hier vind je snel via één klik de fondsen die het beste bij jouw initiatief passen. Heb je nou ook zin om aan de slag te gaan, maar nog behoefte aan wat inspiratie? Kijk dan snel verder op deze pagina voor verschillende groene ideeën!

Bekijk de Fondsenwijzer nu hier!


Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht