Menu
Voucherregeling Beleef en Bewonder! is gesloten

Voucherregeling Beleef en Bewonder! is gesloten

Op 1 juni 2021 opende de Voucherregeling Beleef en Bewonder! van Groen aan de Buurt voor de derde keer. En met succes; inmiddels zijn er meer dan 150 projecten gehonoreerd! Vanwege de enorme toestroom aan fantastische projecten is het aantal plekken inmiddels gevuld en is het budget op. Conform ons reglement hebben we de regeling daarom eerder gesloten. Nieuwe aanvragen insturen is dus niet meer mogelijk.

Ben je helaas net te laat? Kijk dan vooral op deze pagina voor andere subsidieregelingen.

Vouchers
Het bedrag van de vouchers moet worden besteed aan een fysiek project in de provincie Utrecht dat groen in de brede zin van het woord realiseert. Als u een aanvraag heeft ingediend, dan wordt deze beoordeeld door Groen aan de Buurt. Na goedkeuring ontvangt u het aangevraagde voucherbedrag op het aangegeven rekeningnummer. Na de afronding van een activiteit moet een aanvrager een verantwoording naar Groen aan de Buurt sturen.

Reglement met criteria
In het reglement zijn de criteria opgenomen waaraan een aanvrager en de activiteit moet voldoen, alsmede enkele algemene bepalingen over de voucherregeling. In het reglement staat ook aangegeven hoe u het bestede bedrag moet verantwoorden. Voor het verantwoorden van vouchers maken wij ook een speciaal formulier aan op deze website, dat binnenkort wordt gepubliceerd. Let op: bespreek uw initiatief ook goed met de eigenaar van de betreffende grond, bijvoorbeeld uw gemeente.

Over de voucherregeling Beleef en Bewonder!
De provincie Utrecht vindt het belangrijk dat burgers meer betrokken raken bij hun eigen groene woonomgeving en dat het natuurbeleid weer midden in de samenleving komt te staan. Om kleine lokale groene initiatieven te stimuleren, wordt deze voucherregeling uitgevoerd. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk groene buurtinitiatieven tot uitvoering worden gebracht. De uitvoering van de voucherregeling is in handen van de Groen aan de Buurt organisatie met subsidie van de provincie Utrecht.

Verantwoording
Heeft u meegedaan aan de voucherregeling en is uw project inmiddels afgerond? Dan kunt u hieronder  de verantwoording voor uw project indienen.

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg 1 document toe (max. 5 pagina's) met daarin een omschrijving van de uitgevoerde maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan wat er is gerealiseerd door het project, hoe het proces is verlopen en wie erbij betrokken waren. Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB. Formaten: PDF, Word, Excel.
Click or drag a file to this area to upload.
Omschrijf hier waar u het voucherbedrag voor heeft gebruikt. Laat in dit overzicht ook zien wat aan het begin van het project de geschatte kosten waren. Het is niet nodig om facturen mee te sturen. Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB. Formaten: PDF, Word, Excel.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Is er ook nog een website of Facebookpagina waarop leuke beelden staan van het project? Dan kunt u hier de link naar de website invoegen.
Wilt u nog iets kwijt over het project of zijn er nog vragen? Dan kunt u dat hier invullen.

 

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht