Menu
Vouchers Beleef & Bewonder – Verantwoording

Vouchers Beleef & Bewonder – Verantwoording

Voucherregeling Beleef en Bewonder! 2021

Op 1 juni 2021 opende de Voucherregeling Beleef en Bewonder! van Groen aan de Buurt voor de derde keer. Ook deze keer kregen we weer veel mooie, groene aanvragen binnen. Helaas is de reguliere regeling op 2 augustus 2021 gesloten. Maar de voucherregeling Beleef en Bewonder! 2021 heeft nog een eindsprintje! Vanaf 15 november gaat de voucherregeling weer open voor een speciale Bomeneditie, oftewel projecten waarbij bomen geplant worden. Bomen geven schaduw en verkoeling, dragen bij aan een goede waterhuishouding en geven ruimte aan vogels en insecten. Op deze pagina vind je meer informatie over de Bomeneditie, waaronder het regelement en een stappenplan voor een goed bomenproject.

Over de voucherregeling Beleef en Bewonder!

De provincie Utrecht vindt het belangrijk dat burgers meer betrokken raken bij hun eigen groene woonomgeving en dat het natuurbeleid weer midden in de samenleving komt te staan. Om kleine lokale groene initiatieven te stimuleren, wordt deze voucherregeling uitgevoerd. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk groene buurtinitiatieven tot uitvoering worden gebracht. De uitvoering van de voucherregeling is in handen van de Groen aan de Buurt organisatie met subsidie van de provincie Utrecht.

Heeft u vragen over de voucherregeling? Neem dan contact op met Isabel Kruisheer via servicepunt@groenaandebuurt.nl of telefonisch op 06-48407689.

Verantwoording van de voucher

Is jouw project gehonoreerd en inmiddels uitgevoerd? Vul dan onderstaand verantwoordingsformulier in. Beschrijf hierin kort hoe de uitvoering gegaan is en wat de uiteindelijke gemaakt kosten zijn. Aangezien de gemaakte kosten vaak afwijken van de geschatte kosten aan het begin van het project, vragen we je beide toe te sturen (een voorbeeld vind je hier).

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg 1 document toe (max. 5 pagina's) met daarin een omschrijving van de uitgevoerde maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan wat er is gerealiseerd door het project, hoe het proces is verlopen en wie erbij betrokken waren. Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB. Formaten: PDF, Word, Excel.
Click or drag a file to this area to upload.
Omschrijf hier waar u het voucherbedrag voor heeft gebruikt. Laat in dit overzicht ook zien wat aan het begin van het project de geschatte kosten waren. Het is niet nodig om facturen mee te sturen. Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB. Formaten: PDF, Word, Excel.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Is er ook nog een website of Facebookpagina waarop leuke beelden staan van het project? Dan kunt u hier de link naar de website invoegen.
Wilt u nog iets kwijt over het project of zijn er nog vragen? Dan kunt u dat hier invullen.
Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht