Menu
Meet… & Match!

Meet… & Match!

NOV verkent met de leden de mogelijkheden van (alternatieve) vormen van bekostiging. Welke financier maakt het mogelijk de eigen ambities uit te kunnen voeren? En wat kun je daar zelf beter en anders in doen?

Graag nodigen we je uit voor de derde bijeenkomst in een cyclus van vier. Deze bijeenkomsten zijn los van elkaar te bezoeken.

Meet… & Match! De ontmoeting tussen financiers en maatschappelijke organisaties op 16 maart 2017 in Utrecht.

Kosten, aanmelden en locatie

De bijeenkomst is gratis voor NOV-leden. Voor niet-leden bedragen de kosten € 95,-. Deze € 95,- brengen we in mindering op de contributie als je lid wordt.

Aanmelden kan hier tot 9 maart 2017.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin de exacte locatie in Utrecht (goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer).

Heb je je aangemeld, maar kun je onverhoopt niet? Regel dan vervanging of meld je zo snel mogelijk af bij Petra Zeverboom: p.zeverboom@nov.nl. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen we leden € 25,- in rekening.

Programma’s

Deze bijeenkomst bestaat uit een ochtend- en een middagdeel die je los of gecombineerd kunt bezoeken. Bepaal zelf wat voor jou interessant is. De inloop is van 09.30 tot 10.00 ’s ochtends en van 13.00 tot 13.30 ’s middags.

  1. Ochtend (10.00 tot 12.30): Het scherp krijgen van je eigen verhaal.
  2. Middag (13.30 tot 17.00): Vrijwilligerswerk ’s got Talent (Middag 1). Maak kennis met de zienswijze, focus en belang van verschillende financiers (Middag 2). Je maakt beide onderdelen mee.

Ochtend: Waarom, hoe en wat?

De Droomfabriek werkt in drie stappen met de gouden cirkel van Sinek aan een manier van denken, formuleren en communiceren van jouw organisatie of activiteit. Begin met het Waarom, is Sineks credo. Daarna werk je aan het kort en bondig pitchen van je organisatie/activiteit/project.

Middag 1: Vrijwilligerswerk’s got talent

Net als bij Holland’s got Talent draaien financiers zich bij het horen van pitches van maatschappelijke organisaties wel of niet om. Waarom draaien zij zich om en waarom niet? In deze spelvorm werken we ontspannen, maar toch licht confronterend aan verdieping. In het panel zitten:

Middag 2: Marktplaats van het onderscheidt

Je gaat in gesprek met financiers om de verschillen tussen financiers en de mogelijkheid tot een match te ontdekken. Het doel is het beter begrijpen en toetsen van ideeën.

 


Organisatie: NOV

Adres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht

Ga naar de website

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht