Menu
NLdoet: 11 & 12 maart 2022

NLdoet: 11 & 12 maart 2022

NLdoet komt er weer aan op 11 en 12 maart 2022: Doet u mee?!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds al weer voor de 18e keer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dagen zijn in heel het land zo’n 5.000 activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor andere mensen. Dus heb je nog een goed idee waar je vrijwilligers bij kunt gebruiken, óf heb je zelf zin om je handen uit je mouwen te steken? Meld je dan nu aan via www.nldoet.nl.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet de lokale speeltuin nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe of wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan op de website van NLdoet aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek en leuke activiteit op de website en meld je aan.

Nog op zoek naar inspiratie voor een leuke activiteit? Bekijk dan onze Idee pagina en laat je inspireren!


Organisatie: Oranje Fonds

Adres: www.nldoet.nl

Ga naar de website

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht