Menu
Online themabijeenkomst subsidieregelingen

Online themabijeenkomst subsidieregelingen

Subsidieregelingen voor bewonersinitiatieven- Hoe zorgen we dat fondsen benut worden?

Datum: 14 mei 2020
Tijd: 13:00 -15:00
Voor wie: overheden
Locatie: Online Webinar – Link volgt na aanmelding

Fondsen dragen steeds vaker bij aan de financiering van bewonersinitiatieven. In 2018 hebben we een themabijeenkomst georganiseerd over verschillende financieringsregelingen. Initiatieven van lokale organisaties en bewonersgroepen weten deze fondsen nog niet altijd te vinden en zijn niet altijd zelfstandig in staat om een aanvraag te doen. Wat is de rol van gemeenten hierbij en hoe kunnen zij zorgen dat deze subsidies beter worden benut door bewonersgroepen? Tijdens de themabijeenkomst verkennen we graag met gemeenten en fondsen hoe deze subsidieregelingen beter benut kunnen worden.

Tijdens een digitale bijeenkomst op 14 mei vertellen fondsen over de subsidieregeling en gaan we in gesprek over de rol van gemeenten om deze subsidies bij bewonersinitiatieven onder de aandacht te brengen en te begeleiden. Nadere informatie over het programma ontvangt u later. Zet de themabijeenkomst van 14 mei alvast in uw agenda. Deze bijeenkomst is bedoeld voor overheden.

Aanmelden

U kunt zich al aanmelden voor deze themabijeenkomst. Dit kan door een mail te sturen naar servicepunt@groenaandebuurt.nl. U ontvangt dan voorafgaand aan de bijeenkomst van ons een link om deel te nemen.


Organisatie: Groen aan de Buurt

Locatie: Online

Adres: Arthur van Schendelstraat 600

Tijd: 13:00-15:00

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht