Menu
Workshop ‘crowdfunding en campagne voeren’

Workshop ‘crowdfunding en campagne voeren’

Do 24 februari 2022 19:30 – 21:00, online

Wil jij jouw groene idee realiseren, maar ben je nog op zoek naar financiering? En wil je graag weten hoe je mensen enthousiast krijgt en hoe je jouw idee sterk neerzet? Schrijf je dan in voor de workshop ‘crowdfunding en campagne voeren’. Deze workshop wordt aangeboden door de KIEM fondsen en is een samenwerking van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN, NMU en Voor je Buurt. Deelname is gratis en per initiatief kunnen twee mensen meedoen.

Deze workshop leert je de beginselen van crowdfunding en het voeren van een campagne. Je krijgt de mogelijkheid om de eerste versie van je campagne op te zetten, feedback te vragen en andere initiatiefnemers te ontmoeten. We vertellen je ook hoe je in aanmerking kunt komen voor een bijdrage van maximaal 1.000 euro (maximaal 25% van je doelbedrag) aan jouw initiatief.

Het programma

  • Waarom zou je als initiatief een campagne voeren voor geld, hulp en/of bekendheid?
    Aan de hand van voorbeelden zie je wat voor initiatieven zich lenen voor zo’n campagne, wanneer een campagne haalbaar is en wie de supporters zijn. Ook bespreken we wat je nodig hebt om een succesvol initiatief te realiseren.
  • Aan de slag met het verhaal rond jouw idee!
    Je krijgt tips over hoe je jouw idee kan vertalen in woord en beeld en hoe je een wervende pitch schrijft en geeft.
  • Aan de slag met de vormgeving van jouw campagneplanning.
    We gaan ook brainstormen over mogelijke tegenprestaties. We bespreken ook hoe je een online campagnepagina kunt aanmaken op crowdfundingvoornatuur.nl of voorjestadsie.nl en hoe je ervoor zorgt dat je supporters ook langer betrokken blijven.


Aanmelden
Meld je via deze link aan voor deze workshop.


Organisatie: KIEM, Voor je buurt en Groen aan de Buurt

Adres: Online

Tijd: 19:30 - 21:00

Ga naar de website

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht