Menu
Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg

Iedereen die goede ideeën had voor een groener Bunschoten-Spakenburg was welkom om deze ideeën in te brengen tijdens twee bewonersavonden. De bewoners hebben vier ideeën uitgekozen waar we de komende tijd mee aan de slag gaan. Samen maken we het landschap rond Bunschoten-Spakenburg nog mooier en groener!

Vivaldiplantsoen

Het huidige plantsoen met veel ruigte omvormen tot een natuurlijker en speelser parkje, met meer bloemen, speelnatuur en paden. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Wim Smeets via e.kenbeek@landschaperfgoedutrecht.nl.

Zuyderzeeproject – Wilgenbrigade

Het natuurlijker en toegankelijker maken van het natuurgebiedje bij het Zuyderzeekade. Als eerste richten we een vrijwilligersgroep op die gaat helpen om de vele wilgen in het rietland terug te dringen, zodat het uitzicht gewaarborgd blijft. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Piet van Middelaar, contact via e.kenbeek@landschaperfgoedutrecht.nl.

Tijdelijke natuur

Op één of meerdere braakliggende terreinen in Bunschoten-Spakenburg een tijdelijke impuls geven aan de natuur. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Jan Hopman via e.kenbeek@landschaperfgoedutrecht.nl.

Botterkerkhof

Het verhaal vertellen van de gezonken en nog deels zichtbare botters en eventueel een vlonderpad langs de kade maken. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Jan Hopman via e.kenbeek@landschaperfgoedutrecht.nl.

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht