Menu
Eemnes

Eemnes

Iedereen die goede ideeën had voor een groenere Noordbuurt was welkom om deze ideeën in te brengen tijdens twee bewonersavonden. Met onderstaande ideeën gaan we de komende tijd mee aan de slag gaan. Samen maken we het landschap rond Noordbuurt nog mooier en groener!

Creëren groene buurttuin

Samen met bewoners van De Ruiterskamp en Lambertsveen het huidig plantsoen met achterstallig onderhoud omvormen tot groene buurttuin. Contactpersoon is Marloes Buurman.

Vergroenen deel van Zomertaling

Verkennen mogelijkheden om langs wandelpad een aantal tegels te vervangen door planten. Contactpersoon is Inge Plaisier.

Aanleg bijenlint

Aanleg bijenlint door Eemnes om de biodiversiteit te stimuleren. Start met verkenning van kansrijke plekken om een bijvriendelijkere beplanting aan te leggen. Contactpersoon is Dorien Walraven.

Nestgelegenheden gierzwaluwen

Plaatsen van nestgelegenheden voor gierzwaluwen en herinrichten en beheren groenstrook met bewoners van de Forelweg. Contactpersoon is Astrid Beckers.

Doet u mee?

Heeft u interesse om u mee te helpen bij een van de projecten? U kunt contact leggen met bovenstaande contactpersonen of via Groen aan de Buurt aanspreekpunt Charlotte Robben van IVN Utrecht via c.robben@ivn.nl.

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht