Menu
Contact

Contact

Blijf op de hoogte van Groen aan de Buurt en de Voucherregeling!

Bij de uitvoering van Groen aan de Buurt werken de drie organisaties IVN Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht (LEU) en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) intensief met elkaar samen. Iedere organisatie werkt vanuit eigen expertise aan de verschillende onderdelen van het project. Groen aan de Buurt wordt gefinancierd door de provincie Utrecht.

De projectleiding van Groen aan de Buurt is in handen van Landschap Erfgoed Utrecht. Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met projectleider Willemijn van Hees (w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl).

Contactpersonen

IVN en LEU zijn nauw betrokken geweest bij de buurtaanpakken Utrechtse gemeenten. We gaan weer starten met nieuwe pilotgemeenten. Willemijn van Hees van LEU is de contactpersoon voor de buurtaanpakken. Wilt u meedoen als pilotgemeente of heeft u een overige vraag neem dan contact op via w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl. Charlotte Robben (c.robben@ivn.nl) en Judith Algra (j.algra@ivn.nl) van IVN werken mee aan de uitvoering.

Contact met het team

Het team: v.l.n.r. Max Zevenbergen en Jaap Rodenburg (NMU), Charlotte Robben (IVN), oud-collega’s Hélène Hine en Evelien Kenbeek (LEU) en Maarten Bruns (IVN)

Website

De NMU beheert de website van Groen aan de Buurt. De website is bedoeld als servicepunt voor bewonersinitiatieven en lokale overheden. Op de website is allerlei informatie te vinden over groene bewonersinitiatieven.  De NMU organiseert ook themabijeenkomsten.

Heeft u een vraag over zelfbeheer? Of heeft u tips voor de website? Neem dan contact op met Alies van den Berg of Isabel Kruisheer van de NMU via servicepunt@groenaandebuurt.nl.

Video's
Groen aan de Buurt is een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door
IVN landschaperfgoedutrecht NMU
Provincie Utrecht